Македонски Шлагери

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Ретро петок во Јавна Соба. Патуваме низ декадите со македонски хитови… 😀 Јавна Соба продолжува со серијата на македонски шлагери, која започна на 23ти февруари, а ќе продолжи секој петок. Ве очекуваме на концерт каде ќе се изведуваат некои од најубавите македонски поп хитови во периодот од времето на Шпато до денес, кои ќе ви… Read more »