Хејтањето го уби експериментот за слободен говор на Твитер

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Твитер почна да чекори како радикелен експеримент за слободен говор. Арно ама, од хејтери не може глава да крене, па сега се приморани да размислат повторно каков вид на платформа сакаат да бидат… (31) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено