Загатката која го мачи “интелектуалецот“ во вашето друштво…

Posted by & filed under JAM SESSION.

Вакви тешки логички задачи не се за секого. Особено ако тоа го барате од најголемиот интелектуалец во вашето друштво. Во секој случај добро ќе си се изнасмеете сите, а неговата прајслес збунета фаца ќе ја памтите до крајот на животот… 🙂 Значи идеме – Татко му на Лари има 5 деца. Првите 4 се викаат… Read more »

Смешни ситуации со деца

Posted by & filed under JAM SESSION.

Видео компилација на смешни ситуации во кои главни актери се децата. Некои намерни, некои ненамерни грешки и ситуации ќе ве натераат слатко да се насмевнете… (69) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено