Се знае каква порнографија сакаме

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Преку телефони, таблети, компјутери и телевизори, со шифри и со финти за да не може да дознае некој друг што и како сте гледале. Можете и да го користите прозорецот за инкогнито во пребарувачите и да ја исчистите историјата на сурфање, ама податоците за тоа каков вид на порно гледате не ги бришете. Во 2016… Read more »