Skopje Street Festival #6

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Најава за уште едно одлично издание на Skopje Street Festival #6. Оваа година поддршка на локалната македонска музичка сцена, многу баскет, денс и графити. Нe пропуштајте: 20 Години Скопска Ситуација со легендарните, САФ Одличните Funk Shui и Виртуозниот продуцент Djaikovski feat. MC David Lion Дали сте спремни за оваа агенда!?  Повеќе информации тука. (17) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ… Read more »