Исповед на стјуардеса: Најиритантните работи кои ги прават патниците за време на лет

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Навистина е неподносливо кога патниците во авионот лежат додека се служи оброкот, ги соблекуваат чевлите, кажуваат шеги дека авионот ќе падне и оставаат неред во тоалетот. Колку и да изгледа гламурозен „животот на небо“ како стјуардеса, во реалноста тоа не е така. За време на работниот ден стјуардесите се судираат со низа непријатни ситуации и тоа… Read more »