Кинеско бебе родено 4 години по смртта на родителите

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Двојката, која починала во 2013.година, замрзнала неколку ембриони со надеж дека ќе имаат дете преку ин витро метод. По несреќата, нивните родители се бореле со продолжена правна битка за да им биде дозволено да ги користат ембрионите. Момчето е родено во декември од сурогат мајка од Лаос, а Пекинг њус први го објавија случајот оваа… Read more »