Како е да се биде жена зависна од секс и кои се погрешните сфаќања за оваа состојба?

Posted by & filed under ПО ДОМА.

За едни, честото менување партнери, долгото време поминато во сексуална активност, следење порнографски содржини и читање еротски приказни е начин на достигнување сексуална слобода, додека за други е нешто сосема трето. Всушност, често жените кои се зависни од секс, со тоа се обидуваат да надминат или да заборават на некој постоечки проблем од реалноста. На… Read more »