Молер и водоводџија со талент за лупање на тапани

Posted by & filed under JAM SESSION.

Кој би рекол дека еден молер и еден водоводџија може да имаат ваков талент за лупање на тапани. Едниот тропа на канти за боја, другиот на цефки, а звукот проценете го сами. (14) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено   

Кога тапанарот на свадба ти свири во метал бенд

Posted by & filed under JAM SESSION.

Свадба ко свадба, ќе речете за сите на кои сте биле. Освен на оваа, тапанарот, девојка фина која се снаоѓа со прачките во раце, најверојатно ептен се занела и заборавила дека свири на свадба, па дава перформанс за паметење… Ете, оваа свадба ќе се памти по нешто… (166) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ… Read more »

Македонската невеста која растура на сопствената свадба!

Posted by & filed under JAM SESSION.

При крајот на вечерта таа го покажа својот талент. На свадбата и свиреа момците од Либеро бенд кои ги кренаа сите гости на нозе. Невестата ја искористи приликата и го замоли бендот да им се придружи. Тапанарот на Либеро бенд, Дејан Стојановиќ, знаејќи за нејзиниот талент и го отстапи своето место. Невестата ги зема палките… Read more »

Тапанар невеста

Posted by & filed under JAM SESSION.

Нареди и три шерпи дома на невестата и почни да ја вежбаш. Ако стигне до овој левел, тогаш таа е за тебе сине! Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое… Read more »