Погледнете ја најновата реклама на Самсунг за… за Ајфон?!

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Дали имате iPhone или Samsung? Како сте задоволни со вашиот iPhone или Samsung? Дали планирате да се префрлите од iPhone на Samsung или обратно? Ова се прашања кои технолошките гикови редовно ги имаат. Рестото од светот ги користи телефоните да се јават или да им се јават. Е сега, со iPhone X пуштен на пазарот,… Read more »

Постојано се зрачиме, знаете тоа? Што е Фарадеев кафез и како да се заштитиме

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Убедувањата за тоа дали WiFi сигналот е безбеден или не за нас е контроверзен, а не станува збор само за WiFI, туку и 3G/4G и други сигнали на мобилните телефони. Кога ќе подразмислите малку за тоа, ние постојано сме бомбардирани од овие сигнали, дури и ако поминуваме низ убаво попладне низ шума и ако имате… Read more »

Ете заеб. Се што сме знаеле за зависностите до сега не е вистина!

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Што навистина предизвикува зависност – од кокаин до смартфони? Како да ги совладаме зависностите? Јохан Хери сведочи како нашите сегашни методи за одвикнување од зависности не ни помагаат. Ете, мора некој заеб да се деси, неможе се да си остане како што било… (195) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено… Read more »