Што ако Тексас беше независна држава?

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Многумина се имаат запрашано каков би бил Тексас, доколку би бил независна држава. Додуша, Тексас и бил независна држава во еден момент од историјата се додека не бил анектиран од САД. Како и да е, погледнете го видеото… (48) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено