Кога со PORSCHE 911 ќе изнервираш Audi Avant на автопат…

Posted by & filed under JAM SESSION.

Сите сме се нашле во таа ситуација. Застануваш на семафори, колата до тебе е крш во споредба со твојата, намерно даваш гас на зелено и леташ, да ти ја јаде прашината што се вели… Арно ама, во овој конкретен случај, некој треба си ја свитка опашката меѓу нозе и да гаси интернет… На германски автопат,… Read more »

Во Белград се одржа трка во долна облека

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

По втор пат во Белград се одржа трка во долна облека во организација на Белградскиот тркачки клуб. Трката на стаза со должина од 1,6 километри започнала на пладне пред просториите на клубот. Една од учесничките на настанот рекла дека трката во долна облека е добра терапија и динамичка медитација. Во денешната трка победи секој кој… Read more »

Krali Marko Trails 2017

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Седмото издание на најголемиот планински ултрамаратон во Македонија – Крали Марко Треилс – оваа 2017 година ќе се одржи на претпоследниот викенд од септември / 22 – 24.09.2017 / Дали сте спремни да прифатите еден од петте тркачко-уживателски предизвици кои ќе се одвиваат на епското игралиште на Крали Марко? Крали Марко Ултра Треил: 110 километри… Read more »