Мрачната историја на Денот на вљубените за којашто најверојатно не сте чуле досега

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Денот на вљубените е одличен изговор за да се препуштиме на љубовта и романтиката. Иронично, но овој ден на розите, чоколадите и честитките во форма на срце имаат своја мрачна историја… Како Денот на вљубените (Свети Валентин) го добил своето име? Денот на вљубените го означува датумот на егзекуцијата на Свети Валентин од страна на… Read more »

Антиводич за Денот на вљубените: 9 идеи за поинакво прославување

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Во последно време Денот на вљубените станува мета на исмејување. Ако сте вљубени и во среќна врска, можеби ќе уживате во празникот. Но ако сте сингл, голема е веројатноста да го презирате. Без разлика во која група спаѓате, погледнете ги овие интересни и необични идеи за малку поинакво прославување на овој празник. 1. Конечно искористете… Read more »

Св. Трифун VS Валентајн

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Што и да славите, нека ви е фино и со среќа. Ако можете да ги споите двата во едно, најубаво… (38) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено