Црвени шпагети со црвено вино

Posted by & filed under ЗДРАВА ХРАНА.

Ако сакате да изненадите некого со нешто што нема видено, ова е полн погодок – Црвени шпагети со црвено вино. Иако, вкусот можеби и нема да биде којзнае колку различен од обични, бели шпагети, сепак овде ќе ловите со визуелноста… Состојки за 4 порции: 4 чаши вода 1 шише црвено вино (во рецептот користат каберне)… Read more »