Џабе теретани, аеробици и останато. Вежбањето не е најдобриот начин да се изгуби тежината…

Posted by & filed under МУАБЕТ.

Зошто напорното вежбање и тренинзи се супер за вашето здравје и одржување на телото, ама не и за губење на тежината, објаснето во 5 минути… (66) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено   

10 докажани начини како да си го подобрите видот

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Основен принцип на медицината е дека ако не користите одредени мускули, тие стануваат послаби. Исто како и секој друг мускул, треба да ги вежбате мускулите на вашите очи и да ги чувате во добра состојба. Повелете наш избор од 10 докажани пракси и вежби за да го постигнете ова. 1. Избегнувајте ги преоптерувањата на очите… Read more »