Која е тајната на виралните постови и видеа?

Posted by & filed under МУАБЕТ.

За вас кои живеете за лајкови, сигурно ви е многу битно која е тајната да се искреира контент кој потоа ќе биде лајкуван, споделуван и сакан од многу луѓе. Придружете се на Дао Нујен за кратки инструкции како нејзиниот тим креира примамливи квизови, листи и видеа, и дознајте повеќе како тие имаат развиено систем за… Read more »