Молер и водоводџија со талент за лупање на тапани

Posted by & filed under JAM SESSION.

Кој би рекол дека еден молер и еден водоводџија може да имаат ваков талент за лупање на тапани. Едниот тропа на канти за боја, другиот на цефки, а звукот проценете го сами. (14) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено