Востание Фестивал 3 / Vostanie Festival 3

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Diehard Booking ВОСТАНИЕ 3 музички фестивал: Noviot Pochetok / The New Beginning – 15 години Hardfaced Odd Crew (Софија, Бугарија) TrendKill DRIOMA 22-ри Декември (петок), МКЦ, Скопје Карти во претпродажба на билетара во МКЦ по цена од 300 денари. На ден на концерт 400 денари. Врати 19:30 часот Почеток 20:00 часот. (12) Тим ЗА -0%     Тим… Read more »