Way Of Life Festival

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Огромна чест и задоволство е да ви ја претставиме овогодишната промо забава на српскиот фестивал Way Of Life Festival 2018. Специјални гости ќе ни бидат организаторите на фестивалот, кои ќе не удостојат со психоделични диџеј сетови. За загревање и за затворање на журката имаме два искусни македонски проекти, а за разубавување на просторот ќе се… Read more »