Златно Славејче 2017

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

Почитувани деца и родители, Оваа година 47-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија “Златно Славејче” ќе се одржи на: 16, 17 и 18 Ноември 2017, сите претстави се со почеток од 12:00 часот во арената “Борис Трајковски”. Билетите ќе може да ги набавите преку продажната мрежа на МкТикетс (од 1 ноември 2017) и на… Read more »