Каде треба да ги поминете новогодишните празници, според хороскопскиот знак

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Новогодишните празници се ближат и додека повеќето од нас имаат тенденција да ги поминат дома, патувањето некаде за оваа сезона може да биде забавно, а можеби дури и нова традиција. Не сте сигурни каде би можеле да одите? Ние знаеме. Пронајдете го вашиот хороскопски знак и видете го нашиот предлог за патување овие новогодишни празници!… Read more »

Не сте тој хороскопски знак за кој мислевте дека сте – Откријте што всушност сте!

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Секогаш сте се прашувале дали е можно да сте Девица или Близнаци, а немате ниту една особина на тој знак? Излегува дека речиси никој не е роден под хороскопскиот знак за кој мислел дека е негов, затоа што астролошкиот календар никогаш не е дополнет и покрај промените на нашата положба во однос на планетите… Соѕвездијата… Read more »

Како знаеш дека итно ти треба секс?

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Екипа сексолози од Вашингтон составила список со основните признаци, кои покажуваат дека итно имате потреба од секс. На прво место тоа е лошото расположение и чуството дека се околу вас е ужасно досадно. Според сексолозите сексот придонесува за еден поинаков поглед на светот – како едно подобро и посреќно место. Расположението и сексот се неразделно… Read more »