Ако ви имаат досадено вашите домашни миленици, дајте им ги на нашите лавови…

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Зоолошка градина од Данска повика собирање на „непосакуваните“ домашни миленичиња за со нив да бидат хранети предаторите. За оние кои што сакаат да се ослободат од своите домашни миленици, Зоолошките градини од Копенхаген и Гивскуд се подготвени да ги превземат, со цел со нив да ги нахранат крволочните животни како што се лавовите, тигрите, волците… Read more »