| 06.09.2017. МУАБЕТ

На италијанскиот остров Сардинија има дури шест пати повеќе стогодишници отколку на главното копно на Италија и десет пати повеќе од Северна Америка. Зошто? Според истражувачот за долг живот Сузан Пинкер, не е до убавата клима или посната храна без глутен која ги одржува овие луѓе да ја доекаат стотата. Погледнете.

(69)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени