| 28.11.2017. ПО ДОМА

Љубителите на патувањата ги исполнуваат пасошите со печати, фрижидерот со магнети од прекрасните градови кои ги посетиле, а исто така најчесто земаат по некој сувенир од секое место што го чуваат во домот како спомен.

Но, постојат и такви, кои на уникатен начин ја „запечатуваат“ љубовта кон патувањето или пак, работата поврзана со патување и се одлучуваат за тетоважа на своето тело.

Најчести мотиви на тетоважи се печати во пасош, мини авиони, како и мапи од местата кои ги посетиле и кои ги оставиле без зборови. Постојат многу идеи за тетоважи, а доколку обожавате да патувате и сакате да имате тетоважа, погледнете ги идеите прикажани на фотографиите подолу.

 
 

 

  
 

 

 

 
loading...
 

 

 

 

 

 

 

 

Доколку сте љубител на добра тетоважа и сериџии за лоши тетоважи, клик да истражите тука.

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени