| 04.03.2018. JAM SESSION

Некои го сметаат за брутален спорт, некои пак воопшто не го сметаат за спорт. За нас останатите, ова се најдобрите 25 нокаути во историјата на боксот.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени