02.04.2018.Ливадџија
28.03.2018.Ливадџија
| 06.04.2018. ДЕШАВКИ

Date : 15.06.2018. - 17.06.2018.
Location : Ресен
Venue : Unknown
Start : 18:00
Price : Unknown

“Tour de Galicica” по петти пат во организација на Велосипедско- планинарскиот клуб “Prespa Bike”

Повеќе детали и информации следуваат дополнително на следниов линк.

Ве очекуваме !!!

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени