| 26.03.2018. ДЕШАВКИ

Date : 01.04.2018. - 01.04.2018.
Location : Скопје
Venue : Коњички Клуб Анималс
Start : 12:00
Price : Free

Јавачите и коњите се маскирани во несекојдневни маски.Посетителите-публиката исто така е маскирана,

ШОУТО ТРАЕ ОКОЛУ 2 ЧАСА,СЕ ИЗВЕДУВА СО 20 ЈАВАЧИ КОЈ КЕ ЈАВААТ 12 КОЊИ НА КОЊИЧКИОТ КЛУБ АНИМАЛС

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени