| 30.04.2018. JAM SESSION

Сродството им е по кревање тешко, само додека Исланѓанецот тргна по натпревари и медали, Украинецот, Димитри Калаџи, повеќе е по циркуизи и слични претстави на снага.

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени