| 28.02.2018. JAM SESSION

Македонската народна песна и ора се едни од најубавите во светот. Тоа го докажува и ова видео. Вака звучи кога јапонски ансамбл ја пее “Македонско девојче”.

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени