| 11.09.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Која е  цената која ја плаќаат луѓето и околината од индустријата за злато во Бразил и Перу? Можно ли е “зеленото“ злато да биде наша иднина? Дознајте во следнава документарка наречена “Валкана војна за злато – цената на човечкиот луксуз“

 

(17)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени