22.11.2017.Ливадџија
15.11.2017.Ливадџија
24.11.2017.Ливадџија
| 11.09.2017. ДЕШАВКИ

Date : 06.10.2017. - 08.10.2017.
Location : Велес
Venue : Unknown
Start : 10:00
Price : Free

Општина Велес, Ве поканува да бидете дел од 14-тото издание на манифестацијата „Велешка питијада 2017“.

Манифестацијата оваа година ќе се одржи на 6, 7 и 8 октомври. Учесници се угостители-производители на пити пастрмајлии и винарии од регионот и државата.

Како и претходно, истата ќе биде збогатена со културно уметничка и забавна програма, а ексклузивен гостин оваа година е Здравко Чолиќ.

 
 

(517)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени