Да му го дадеш Водно на овој, ќе го стокми за еден ден

Момаков цепи дрва како од шала и тоа со по една секира во секоја рака. Видеово не го препорачуваме за луѓе кои бранат зеленила од власт која пробува да гради нешто на тоа место.

 
 

(260)

loading...

  
 

Вашиот коментар