Како да не се самоодбраниш

Момаков пробува да демонстрира како да се самоодбраниш од напад со нож, шпатула и други реквизити. Арно ама некако тактиките не му успеваат баш.

 
 

(40)

loading...

  
 

Вашиот коментар