Како жена употребува бормашина

Во ова време на рамноправност, сосема нормално е жена да фати бормашина во рака и да направи дупки во ѕидот. Еве како една рамноправна жена го прави тоа.

 

 
 

(87)

  
 
loading...

Вашиот коментар