Кренала сукња, па извела неверојатна кражба

Кога ќе погледнете како тоа го извела вилицата ќе ви се зачука на подот.

Една од најдобрите одлики на кратците е храброста, спретноста и итрината. Оваа жена ги поседува сите три одлики бидејќи за 13 секунди успеала да украде плазма телевизор.

 
 

Оваа снимка дошла од Костарика и на неа се гледа жена која става голем тв под сукња и излегува со него како ништо да не се случува.

  
 

(228)

loading...

Вашиот коментар