Русин се нурна до 130 метри без воздух и постави нов светски рекорд

Алексеј Молчанов постави нов светски рекорд во нуркање без кислород. Тој се нурна на 130 метри и успеа да исплива за помалку од 4 минути.

 
 

(95)

loading...

  
 

Вашиот коментар