И Бетмен го сопре полиција

Полицијата не бира кого сопира, па така и Бетмен не остана имун на законите. Полицајка го сопира заради сообраќаен прекршок, но изгледа поради неговата слава во филмскиот свет овојпат помина само со опомена.

 
 

(111)

loading...

  
 

Вашиот коментар