Украинскиот братучед на планината

Сродството им е по кревање тешко, само додека Исланѓанецот тргна по натпревари и медали, Украинецот, Димитри Калаџи, повеќе е по циркуизи и слични претстави на снага.

 
 

(32)

loading...

  
 

Вашиот коментар