Урнебесна пародија на вечно оспоруваниот охридски туризам

Инспириран од вечните теми: Охрид е скап, Не нудит ништо, бесконечно критикуваната и карикатурирана охридска љубезност и услужлувост… познатиот стендап комичар Никола Тодороски сними урнебесна музичка пародија на планетарниот хит на Мајкл Џексон ‘beat it’ – НЕК БИДЕТ.

 
 

(308)

loading...

  
 

Вашиот коментар