Чудна снимка од Хрватска која го насмеа цел Балкан

Во местото Вукојевац забележана е несекојдневна глетка, еден човек кој бил во близина снимил случка која набрзо стана интернет сензација.

Нема да верувате кога ќе ја погледнете оваа снимка.

 
 

Погледнете што снимил овој човек:

  
 

(303)

loading...

Вашиот коментар