Шоуто на младоженците Аца и Биљана

Mладоженците Аца и Биљана од Србија го изненадија целиот Балкан со нивниот свадбен танц. Во 18-минутното видео ќе уживате во целост.

Погледнете:

 
 

(236)

  
 
loading...

Вашиот коментар