4-годишно девојче со церебрална парализа првпат проодува самo

4-годишната Маја била упорна во замислата да оди сама, па само 7 недели по операцијата ги прави своите први, независни чекори. На среќата ѝ нема крај.

 
 

(15)

loading...

  
 

Вашиот коментар