| 08.02.2018. ТАБЛА

Компанија има потреба од помошник за видео продукција. Потребно е минимално познавање на видео продукција, креативност и професионалност. Дневно 4-5 часа работа.

Аплицирајте на [email protected] најдоцна до 28/02/2018. Телефон за контакт 071 388 880

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени