| 17.01.2018. МУАБЕТ

Се почесто во последно време се слуша реторика која сугестира дека земјите како САД губат вредни работни позиции во производството од земји со ефтина работна сила како Кина, Мексико и Виетнам. Арно ама, тие работнни места не исчезнале од причините кои можеби ги претпоставувате, вели специјалистот за логистика Оги Пикадо…

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени