| 27.03.2018. МУАБЕТ

Нуклеарните оружја поминале и сито и решето сиве овие години и може да ги најдете во сите типови и големини. Некои се релативно мали, додека други се огромни што ќе ве натераат да подразмислите за каков раздор се способни. Ова кратко видео ги анализира големините и раздорот на различни нуклеарни оружја.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени