| 04.02.2018. ПО СВЕТОТ

По втор пат во Белград се одржа трка во долна облека во организација на Белградскиот тркачки клуб. Трката на стаза со должина од 1,6 километри започнала на пладне пред просториите на клубот.

Една од учесничките на настанот рекла дека трката во долна облека е добра терапија и динамичка медитација. Во денешната трка победи секој кој трчаше во долна облека на температури од четири до пет степени, порачал еден од натпреварувачите.

Минатата година група од десетина ентузијасти за прв пат го организирале овој настан.

 
 

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени