| 26.01.2018. ДЕШАВКИ

Date : 25.03.2018. - 25.03.2018.
Location : Скопје
Venue : Водно
Start : 08:00
Price : 600 - 1200 мкд

MK/ Планинска трка која има за цел да ве однесе во најубавите делови на планината Водно и најатрактивните погледи на кањонот Матка.

Трки:
Маратон – 40км 2800 м+ https://goo.gl/UioBtj
Полу маратон – 23км 1400 м+ https://goo.gl/dAF8pU

Пријавување и дополнителни информации – http://vodnomatka.mk/

 
 

Генерални информации

Настан: Водно-Матка Треил (Планински) Полумаратон
Тип: Активности во природа / Трчање по планински патеки
Карактер: Меѓународен
Локација: Планина Водно – Кањон Матка
Дата: 25 Март 2018 (08:00 ч.)
Традиција: 2018 – прво издание
Организатор: Здружение за спортови во природа ТРЕКС и ПСД Макпетрол

EN/ Trail running race that takes you through the most beautiful parts of Vodno mountain and the most attractive vistas of Matka canyon.

   

Races:
Marathon – 40km 2800 m+ https://goo.gl/ecgEba
Half-marathon 23km 1400 m+ https://goo.gl/uCmzHd

Registration and additional info @ http://vodnomatka.mk/home/

General info

  
 

Event: Vodno-Matka Trail (Mountain) Half-harathon
Type: Outdoor activity / Trail running
Character: International
Location: Mountain Vodno – Canyon Matka
Date: 25 March 2018 (08:00 am)
Tradition: 2018 – first edition
Organizer: Association for Outdoor Activities TREX and PSD Makpetrol

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени