| 04.12.2017. ПО СВЕТОТ

Автобусот за спасување на поспаните работници има најмногу работа пред крајот на годината, кога компаниите организираат состаноци во кафулиња за нивните вработени кои на крајот на вечерта пијани влегуваат во метрото.

На линијата Чуо што поминува низ центарот на градот и завршува во предградие, ваквите патници не се реткост, а најголем проблем им претставува тоа што на симнување нема ресторани или хотели што работат нон-стоп.

Картата за „спасувачкиот автобус“ чини 6,6 евра, а патниците ги носи до дел од градот каде може да преспијат или да седат во некое кафуле до сабајлето.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени