29.11.2017.Ливадџија
01.12.2017.Ливадџија
| 06.12.2017. ДЕШАВКИ

Date : 22.12.2017. - 23.12.2017.
Location : Скопје
Venue : МКЦ
Start : 19:30
Price : 300 - 400 мкд

Diehard Booking ВОСТАНИЕ 3 музички фестивал:

Noviot Pochetok / The New Beginning – 15 години
Hardfaced
Odd Crew (Софија, Бугарија)
TrendKill
DRIOMA

22-ри Декември (петок), МКЦ, Скопје

 
 

Карти во претпродажба на билетара во МКЦ по цена од 300 денари. На ден на концерт 400 денари.
Врати 19:30 часот
Почеток 20:00 часот.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени