| 10.01.2018. ТАБЛА

Фирмата за транспорт и дистрибуција УНА ГРАНДЕ ЛОГИСТИКА ДООЕЛ Скопје, распишува ОГЛАС за пополнување на следното работно место: – возач со Ц категорија – 3 извршители.

Кандидатите треба да ги задоволуваат следните критериуми:
– Завршено средно образование
– Co работно искуство или без работно искуство,
– желба за тимска и динамична работа.

Кандидатите своите CV да ги испраќаат на адреса ВАЈОМАГ улица 1, бр. 161/А, 1043 Петровец или на E-mail: [email protected] најдоцна до 19/01/2018

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени